5 відгуків
DSV CZ-Ukraine
+380972388051
+380972388051

Олія соєва нерафінована

  • Під замовлення
  • Оптом і в роздріб

10 грн.

Показати оптові ціни
+380972388051
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Олія соєва нерафінована
Олія соєва нерафінованаПід замовлення
10 грн.
+380972388051

Опис

Застосування нерафінованої олії з сої

Раніше попит на сою не був таким великим, не малася на увазі продаж продукту для роздрібних покупців. Його використовували виключно в промисловості з метою збагатити продукт рослинним білком і насиченими жирами. Сьогодні олія сої можна зустріти в будь-якому великому супермаркеті.

Сире соєва олія видобувається механічним або екстракційним шляхом. Для цього беруть насіння (боби) сої. Соєві боби являють собою цільний високобілковий продукт, який широко затребуваний серед вегетаріанців і тих, хто не переносить молочні продукти. З бобів виробляють сир тофу, молоко, солодощі, складні кондитерські вироби, вегетаріанські ковбаси та паштети.

Сьогодні в країни Європи і Америки добре налагоджений імпорт Українських бобів, макухи та соєвої олії.

Переваги соєвої олії холодного віджиму

Виробник виділяє такі переваги від вживання олії сої:

  • Зміцнення стінок і еластичність судин.
  • Поліпшення роботи ШЛУНКОВО-кишкового тракту.
  • Поповнює запас вітамінів і жирних кислот.
  • Покращує стан волосся, нігтів і шкіри.

Зберігання свіжого масла вимагає певних умов. По-перше, потрібно розуміти, що олія холодного віджиму має термін придатності-від 3 до 6 місяців. Щоб продовжити цей період необхідно гідратованих готовий продукт, тобто додати до складу компонент Е-414. Це харчова добавка – консервант, яка допомагає продовжити термін зберігання.

де ж застосовується в життя наше соєва олія, як треба його вживати, щоб бути здоровим?

Щодо кулінарії, тут ми можемо застосовувати соєву олію, щоб приготувати соуси або ж заправки до салатів, рагу, холодні закуски. Олія сої створює унікальні нотки в овочевих салатах, воно гармонійно поєднується з яйцями, рисом і дарами моря.

Таке масло застосовується і при смаженні м'яса, риби, овочів. Його навіть можна додавати у випічку, що надає останній незрівнянний золотистий колір.

Будучи основним складовим маргаринів, майонезів, хліба та кондитерської випічки, олія соєва підрозділяється на два виду: воно може бути рафінованим і дезодорованим. Багато консерви і напівфабрикати не обходяться без такого стабілізуючого речовини, як соєве масло.

Якщо говорити про косметичних засобах, то наше масло служить основою для мила, миючих засобів, барвників, а також синтетичних масел. Соєва олія в його чистому вигляді чудово доглядає за сухою шкірою обличчя.

З його допомогою Ви можете зміцнювати і зволожувати Ваші шкірні покриви, і це допоможе захистити їх від згубного впливу навколишнього середовища.

Для тих, хто не пов'язаний з індустрією косметології, можливо буде новинкою те, що соєва олія активно застосовується в масках для обличчя і тіла, скраби, лосьйони і бальзами для волосся, креми, надаючи тонізуючу дію, борючись з проблемами сухості і обвітреної шкіри, надаючи їй природний приємний блиск і свіжий погляд.

Характеристики

Основні
КультураСоя
Тип продукціїКормовий
Користувальницькі характеристики
Масова частка вологи0.1
Кислотне число0,4
Перекисне число4.9 моль/кг SO
Колір40 мг йоду

Інформація для замовлення

  • Ціна: 10 грн.