5 відгуків
DSV CZ-Ukraine
+380972388051
+380972388051

Макуха соєва

ТОП
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

16,20 грн./кг

Показати оптові ціни
+380972388051
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Макуха соєва
Макуха соєваВ наявності
16,20 грн./кг
+380972388051

Опис

Макуха сої — продукт, отриманий у результаті переробки соєвих бобів. ... Соєвий макуха цінний високим вмістом білка в насінні культурної сої. Причому білок, який міститься в насінні, володіє високою біологічною цінністю і засвоюваністю, що робить його незамінним для тваринників.

 

Макуха — це продукт масложирової промисловості, який отримують в результаті пресування насіння олійних культур: соняшнику, сої, ріпаку. На відміну від шроту, макуха містить значну частку масла — близько 7-10%. Технологія виробництва макухи полягає в багаторазовому ущільненні і дробленні насіння або тільки ядер на стадії пресування. При цьому якість продукту безпосередньо залежить від вихідної якості насіння. Випускається у вигляді гранул, крихти, пресованих пластин.

Переваги макухи

1. Білки макухи добре засвоюються в організмі тварин.

2. Макуха в раціоні тварин сприятливо впливає на збільшення добових приростів при відгодівлі, збільшення надоїв, поліпшення обміну речовин, зміцнення імунної системи і, отже, поліпшення загального стану худоби.

3. Макуха ріпаку містить багато метіоніну, що є важливим фактором при значній частці кукурудзяного силосу в раціоні. Це особливо актуально для свинарів.

 

Недоліки макухи

1. Високі вимоги до зберігання — макуха дуже гігроскопічний, рівень вологості не повинен перевищувати 11-12%, інакше він може гнити і давати гіркоту.

2. Макуха не можна довго зберігати з-за окислення масла.

3. Що стосується свинарства, то в соняшниковій макусі недостатньо лізину — виникають додаткові витрати на введення його в раціон.

4. В рапсовій макусі присутні сірчисті сполуки, які можуть отруїти тварин, тому потрібно точно дотримувати норми в раціоні.

5. У макусі високий вміст олії, що лімітує використання даного продукту. Його потрібно давати худобі строго нормована.

6. Нестабільність хімічного складу.

7. Високий рівень сирої клітковини виключає введення макухи соняшнику в престартер і стартери для свиней і птиці.

8. Слабка зацікавленість виробника у якості корму.

9. У соєвій макусі дуже часто не дезактивується інгібітор трипсину, що може викликати масове отруєння та загибель тварин.

10. В рапсовій макусі накопичується фермент мирозиназа, різко погіршує якість харчової продукції (поява запаху риби в м'ясі птиці, зелений відтінок жовтка в харчових яйцях).

11. Велика кількість фальсифікованої продукції (в основному соєвих продуктів) на ринку.

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
Вид кормуМакуха 
Застосування кормиТваринництво, Птахівництво, Рибництво
КультураСоя
Вологість8 %
Концентрована форма  Так
Кормові властивості
Протеїн  44 %
Клітковина  5 %
Жири  8 %
Активність уреази, різниця рН0.11

Інформація для замовлення

  • Ціна: 16,20 грн./кг
  • Спосіб упаковки: Насыпью.